Gigabit bredbånd til din bedrift

 

Med gigabit bredbånd fra Bayonette vil bedriften alltid ha tilgang til en enorm internettkapasitet og meget gunstige nettskytjenester. Ikke bare får du Norges rimeligste gigabit til din bedrift, men også personlig service og oppfølging. 

Større bedrift med flere lokasjoner? Spør oss om mulighetene i vårt Core-nett!

 

Gigabit bredbånd fra kr. 2.490,- /mnd
Etablering fra kr. 5.990,-
Alle priser er eks. mva.

Tilgjengelig på forespørsel:
- Større hastigheter - opptil 10Gbps!
- Utvidet SLA
- Redundans

Klikk på knappen, fyll ut skjemaet, og bli kontaktet av oss:spørsmål eller andre henvendelser?

Kontakt oss på telefon 91 91 91 99 eller send en e-post til kundeservice@bayonette.no
 


Nettskytjenester

 

LAGRING

Med gigabit har du optimal tilgang til vår lagringstjeneste. Dette gjør det enkelt for din bedrift å oppbevare store og små datamengder, på et trygt og sikkert sted i Norge. Med mulighet for dedikert fiber fra kontoret og rett inn i lagringsnettet, gjøres avstanden til dine data nesten like kort som om de lå lokalt. Å få sikkerhetskopien ut av huset har aldri vært enklere.

 

SERVERE

 

Gjennom oss har du mulighet til å virtualisere din IT-infrastruktur og bygge et redundant datasenter med tilgang til større mengder kapasitet og ytelse, uten investeringskostnad. Dette er det mest fleksible datasenteret som kan oppdrives.

SKRIVEBORD

Med virtuelle arbeidsflater blir det enkelt for din bedrift å kunne tilby et standardisert miljø hvor dine ansatte kan benytte de enheter de måtte finne mest produktive i sin egen arbeidshverdag (BYOD), uten at det går ut over de rettningslinjer bedriften har satt.