Om Bayonette
 

Vår visjon

Bayonettes visjon er å være en bredbåndstilbyder og skytjenesteleverandør til bedriftsmarkedet som utgjør en forskjell ved å levere stabile produkter og tjenester som gir kundene ro til å fokusere på egen forretning. 

 

Vår misjon og bakgrunn

Veien til å bli det Bayonette er i dag har vært lang og komplisert. Det er ikke fordi det er vanskelig å kopiere alle andre, men å gå egne veier krever sitt. Det å våge å gjøre ting annerledes, våge å være litt annerledes, våge å stikke seg litt ut fra resten og samtidig forsøke å løse de problemer og mangler vi oppriktig mener plager bransjen, kundene og tjenestene i dag.

Vi har endevendt verden etter fantastiske samarbeidspartnere, kuttet ut mellommenn og på den måten fjernet det vi anser som unødvendige kostnader i dagens flate verden - alt for å kunne tilby en bedre og mer stabil tjeneste til en fornuftig pris. Vår jakt etter forbedringer er tidvis på grensen til det fanatiske hvor vi hele tiden setter våre leverandører på prøve, og finnes ikke produktet må det pent lages.

Da er det ikke uten grunn at vi har skapt de fleste tjenestene fra bunnen, fordi produktene i ellers markedet ikke holder mål – enten på kvalitet, eller på pris. Hyllevarer benyttet av andre i bransjen bærer preg av å være produsert med enormt kostnadsfokus for øyet, slik at de store skal spare penger, mye penger. Dette anser vi å gå dramatisk ut over både hastighet og stabilitet, noe vi ikke er villige til å inngå kompromiss over. Vi mener våre kunder fortjener bedre.

Og dette skal vi fortsette med.

 

Hva dette betyr for kundene?

Våre tjenester er utviklet med tanke på kvalitet og tilgjengelighet. I tillegg gjør vårt fokus på kostnader at våre priser kommer kundene til gode. Skytjenesten HydraCloud er meget stabil, og vår fiber-ring har ekstrem oppetid. Dette bidrar til høy tilgjengelighet på kundenes tjenester, og gir en bekymringsløs hverdag.

 

Når dette er sagt..

For oss som jobber i Bayonette ligger ikke forventningene i at du skal måtte forholde deg til en masse tekniske duppeditter og uforståelige ord. Akkurat det er vår jobb ovenfor deg som kunde. Faktisk ønsker vi ingenting mer enn at du ikke skal behøve å tenke noe på oss i hverdagen i det hele tatt, for da vet vi at vår tjeneste gjør akkurat hva den har lovet. Dette løftet betyr muligens ikke så mye for alle og enhver, men det betyr absolutt alt for oss.

Her finner du oss

 

BESØKSADRESSE

Kontakt

Generelle henvendelser
kundeservice@bayonette.no

Telefon: (+47) 91 91 91 99

Bayonette AS

Hasleveien 15B
0571, Oslo