Om Bayonette
 

Vår visjon

Bayonettes visjon er å være en bredbåndstilbyder som vil utgjøre en forskjell for andre i det daglige og berøre mennesker med produkter og tjenester de rett og slett ikke kan leve uten.

 

Vår misjon og bakgrunn

Veien til å bli den bredbåndstilbyderen Bayonette er i dag har vært lang og komplisert. Det er ikke fordi det er vanskelig å kopiere alle andre, men heller det å gå egne veier. Våge å gjøre ting annerledes, våge å være litt annerledes, våge å stikke seg litt ut fra resten og samtidig forsøke å løse de fundamentale problemene vi oppriktig mener plager bransjen, kundene og tjenestene i dag.

Vi har endevendt verden etter fantastiske samarbeidspartnere, kuttet ut mellommenn og på den måten fjernet det vi anser som unødvendige kostnader i dagens flate verden - alt for å kunne tilby deg en bedre og rimeligere tjeneste. Vår jakt etter forbedringer er tidvis på grensen til det fanatiske hvor vi hele tiden setter våre leverandører på prøve, og finnes ikke produktet må det pent lages.

Da er det ikke uten grunn at vi har skapt de fleste produktene fra bunnen av, fordi vi ikke anså det eksisterende til å holde mål. Hyllevarer benyttet av samtlige i bransjen har et preg av å være produsert med enorm kostnadsfokus for øyet, slik at de store skal spare penger, mye penger. Dette anser vi å gå dramatisk ut over både hastighet og stabilitet, noe vi ikke er villige til å inngå kompromiss over. Vi mener våre kunder fortjener noe bedre.

Og dette skal vi fortsette med.

 

Hva dette betyr for deg

Vi har kalt inn lokale designere for å lage et produktutséende vi håper folk flest kan akseptere. Her må vi være såpass ærlige og innse at ikke alle er like glade for å ha noe fremmed hengende på veggen i sin nyoppussede stue, med blinkende lamper i alle retninger. Av den årsak har det blitt nedlagt en vesentlig innsats i å skape et pent og forsiktig ytre som ikke ser ut som en faksmaskin fra 80-tallet, men heller ikke et romskip tatt ut av en lavbudsjetts Hollywoodfilm.

En pen innpakning alene vil ikke gjøre opplevelsen av tjenesten noe bedre, og dessverre har vi vel alle vært nødt til å måtte restarte ruteren vår en eller annen gang, noen ganger oftere enn andre. Det er ikke slik det skal være. Derfor laget vi vår egen ruter basert på ren programvare i samarbeid med noen av verdens dyktigste ingeniører, og denne behøver ikke lenger å stå i ditt hjem. Det er langt mer praktisk at våre profesjonelle driftsteknikere tar seg av den jobben i rette omgivelser i et datasenter noen kilometer unna. Da får du en langt mer stabil linje.

 

Fremtiden

Vi er ikke helt i mål med alle forbedringene, for hva er vel internett uten superbra trådløs dekning. Dette er noe av det viktigste fokusområdet en bredbåndsoperatør bør ha om dagen, og vi har tatt dette meget seriøst. Det skal ikke være slik at det kun er bedrifter som alltid får godsakene. Trådløse nett i borettslag og sameier er gjerne ekstra komplisert fordi du har mange beboere tett på, derav mye radiostøy. Vi tok denne utfordringen, plukket den fra hverandre og satte sammen en løsning vi tror vil gjøre dramatiske forbedringer for hele boligsammenslutningen, noe vi lover å fortelle mer om ganske snart.

 

Når dette er sagt..

For oss som jobber i Bayonette ligger ikke forventningene i at du skal måtte forholde deg til en masse tekniske duppeditter og uforståelige ord. Akkurat det er vår jobb ovenfor deg som kunde å hanskes med, så usynlig vi bare kan. Faktisk ønsker vi ingenting mer enn at du ikke skal behøve å tenke noe på oss i hverdagen i det hele tatt, for da vet vi at vår tjeneste gjør akkurat hva den har lovet. Dette løftet betyr muligens ikke så mye for alle og enhver, men det betyr absolutt alt for oss.

Her finner du oss

 

BESØKSADRESSE

Kontakt

Generelle henvendelser
kundeservice@bayonette.no

Telefon: 09199 / (+47 91919199 fra utlandet)

Bayonette AS

Hasleveien 15B
0571, Oslo